Docència MIR

L’Hospital de la Santa Creu de Tortosa va obtenir l’acreditació com a Unitat Docent per al postgrau de Metges Interns Residents en l’especialitat de Geriatria l’any 1999. La primera promoció finalitzà la seva formació el juliol de 2003. Fins a la data han finalitzat la seva formació 10 promocions de metges geriatres i en l’actualitat disposem de dues places per any.

La formació en Geriatria es complementa i és compartida amb l’Hospital “Verge de la Cinta” de Tortosa, amb el qual tenim un acord formal de col·laboració des de l’inici de la formació MIR. Els residents també tenen l’opció de realitzar rotacions externes específiques en diferents centres de l’Estat Espanyol i de la resta d’Europa.

Us adjuntem en aquest apartat, la guia itinerari formatiu tipus (GIFT) per als MIR de geriatria que s’entrega als nous MIR, i en el qual s’expliquen els diferents temes de més interès, com dades d’informació general del centre, de la seva organització, sobre els objectius de les rotacions i l’avaluació continuada i anual.